Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VaLeNtiNe KiSs

Αγ.Βαλεντίνου!!!Γιαυτη τη γιορτή, που ναι, σίγουρα είναι ξενόφερτη, ακούω κάθε χρόνο  να την κράζουμε...ότι είναι εμπορική και τα λοιπά και τα λοιπά,....ενώ οι άλλες δεν είναι..?!
Anyway, θέλω να πω, ας είναι εμπορική είναι μια αφορμή να θυμηθούμε ότι είμαστε ερωτευμένοι,αγαπημένοι και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για το αγαπημένο μας πρόσωπο!Why not?
Δεν χρειάζεται να τρέξετε να ψωνίσετε ότι να 'ναι ...η κίνηση μετράει πάντα..
Αρκεί ένα φιλί που θα συνοδεύεται μένα "Χρόνια μας πολλά, μωρό μου",φτιάχνει την διάθεση!
Ο ρομαντισμός και οι σκέψεις αγάπης, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν,και ας το παίζουν μερικοί υπεράνω και μη ρομαντικοί!

Φτιάξτε κάτι με τα χεράκια σας, που θα δώσει μεγαλύτερη αξία σε αυτή την στιγμή!!

Πάρτε ιδέες!

Σίγουρα, ένα τέτοιο Πρωινό...θα αρέσει πολύ ! ;)
Αν είστε πιο απαιτητικές...διακοσμήστε με ζαχαρόπαστα,τα μπισκότα σας!

 Αν θέλετε να κάνετε κατάθεση ψυχής....φτιάξτε μία επίσημη κάρτα :)Source: etsy.com via Tina on Pinterest


Χμμμ...για τους παραδοσιακούς που εκείνη την μέρα θέλουν να κάνουν την πρόταση τους...μια όμορφη ιδέα παρουσίασης που τα πολλά λόγια θα είναι ....περιττά!!!

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.