Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εσας ΠΩΣ είναι Το Σαλόνι ΣΑΣ???


Καθημερινό ευχάριστο,φιλικό , το χρησιμοποιείται ή απλά είναι βιτρίνα για τους γείτονες και τους συγγενείς?!
Το συναντάμε συχνά στους πελάτες μας,οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού και το σαλόνι απλά το ξεσκονίζουν.
Όλοι οι χώροι του σπιτιού καλό είναι να χρησιμοποιούνται,για να υπάρχει αρμονία και να μην συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια.
  • Αγοράστε καναπέ άνετο,με υλικό το όποιο βγαίνει και πλένετε.Καταργήστε τα καλύμματα.
  • Δημιουργήστε φιλικό περιβάλλον, έτσι ώστε να έχετε συχνά επισκέψεις, να αισθανόμαστε ευχάριστα , μιας και δυσκολεύουν τα οικονομικά για συχνές εξόδους.
  • Συμπληρώστε με πουφ, μαξιλάρες και σκαμπό.Ας τσαλακωθεί η εικόνα σας λίγο, δεν πειράζει,σίγουρα όμως θα έχετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, πράγμα αναντικατάστατο.
  • Όταν το σαλόνι είναι μόνο για βιτρίνα, γίνεστε εσωστρεφείς και νευρικοί διότι θέλει περισσότερο ξεσκόνισμα και συμμάζεμα.
  • Επίσης για να  ευχαριστηθείτε στην καθημερινότητα σας το καθιστικό σας,ζεστάνετε την ατμόσφαιρα με υλικά και αντικείμενα-(κεριά ,τζάκι,ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα, απαλα μαξιλάρια,) -που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.
  • Μην χρησιμοποιείται σε υπερβολική δόση το σκούρο καφε ή το μαύρο δημιουργεί καθοδική πορεία στην ενέργεια σας.
  •  Έχετε μία ή και περισσότερες πηγές χαμηλού φωτισμού(κρυφό φωτισμό,επιδαπέδιο φωτιστικό)
  • Καταργήστε τα έπιπλα βιτρίνες για τα γυαλικά!!!
  • Αν πάλι θέλετε να δώσετε χρώμα στον χώρο σας, βάλτε το με σύνεση για να μην σας κουράσει γρήγορα.
Αλλάξτε την ψυχολογία σας, και την στάση ζωή σας αλλάζοντας ριζικά το σαλόνι σας!!!

Έχουμε ανάγκη από φρέσκους ευχάριστους χώρους,σταματήστε να καταπιέζεστε στα πρέπει και τα θέλω τρίτων.

Απευθυνθείτε σε ειδικούς, για  να σας καθοδηγήσουν με τις γνώσεις τους &  να δημιουργήσετε ένα σαλόνι στα γούστα σας!


Source: freshome.com via Tina on PinterestSource: freshome.com via Tina on Pinterest


Source: freshome.com via Tina on Pinterest


Source: freshome.com via Tina on Pinterest


Source: freshome.com via Tina on Pinterest


Source: freshome.com via Tina on Pinterest

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.