Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HaPpY HaNdMaDe ChRiStMas

Aυτά τα Χριστούγεννα την τιμητική τους έχουν τα χειροποίητα!
Η Xanthippe Tsalimi άλλη μία ταλαντούχα συνάδελφός μας παρουσιάζει την φετινή της  Χριστουγεννιάτικη collection, υπενθυμίζοντας μας την σημασία και την αξία των χειροποίητων κατασκευών.
Όταν αγοράζεις χειροποίητα ,λαμβάνεις μαζί την αγάπη και την θετική διάθεση που χαρίζει ο καλλιτέχνης σε κάθε του αντικείμενο.
Ναι ! τα αντικείμενα έχουν ενέργεια! και δυνατή!
Έχω την εντύπωση πως αυτές οι γιορτές θα είναι με νόημα, θα νιώσουμε την αγάπη, την ζεστασιά και την οικογενειακή θαλπωρή, που είχαμε χάσει άλλες χρονιές.

Γι' αυτό το γούρι  που θα επιλέξετε φέτος, σας προτείνω να είναι τι άλλο από χειροποίητο της Xanthippe Tsalimi !Βάλτε θετικά vips στο σπίτι σας και την επιχείρησή σας!
Στολίστε με γούστο και ποιότητα!
 Που θα βάλετε τα cookies σας?
Αυτά τα κουτάκια σε προκαλούν να τα ανοίξεις.....Για περισσότερα σχέδια και πληροφορίες επισκεφτείτε:


Επίσης μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί από την gallery "Αστρολάβος", στο Κολωνάκι.

Για παραγγελίες τηλεφωνήστε : 210 3813861 studio omikron


HaPpY HaNdMaDe ChRiStMas


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.