Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Go PL@Y!


Τώρα που έγινα και εγώ μαμά θυμήθηκα την αξία του παιχνιδιού, στην αρχή δεν σας κρύβω ότι ήμουν λίγο μαγκωμένη , δεν ήξερα τι να κάνω για να νιώσω πάλι αυτή την χαρά, χωρίς να με διακόπτουν οι σκέψεις των υποχρεώσεων.
Βέβαια, δόθηκα ολοκληρωτικά στον γιό μου και επανάκτησα δυνάμεις.
Κάθε παιχνίδι διαθέτει μαγεία οπού, όπως και αν παίζεται.Source: google.com via Tina on Pinterest
                                                                            


Οι άνθρωποι μαγεύονται από τους ρόλους σαν παιδιά εξασκούνται σε αυτούς, προετοιμάζονται να τους παίξουν και στην πραγματικότητα.

 Και...για να μην ξεχνιόμαστε, ας αφυπνίσουμε την σκέψη μας με λέξεις και σύμβολα
στον χώρο μας!Source: etsy.com via Tina on Pinterest


Source: etsy.com via Tina on Pinterest
Source: etsy.com via Tina on Pinterest
Source: google.com via Tina on PinterestSource: unurth.com via Tina on Pinterest


Τώρα στις γιορτές απλώστε τα επιτραπέζια στην μοκέτα με μαξιλάρες και με τους φίλους απολαύστε την μαγεία του παιχνιδιού.

Source: Uploaded by user via Tina on Pinterest

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.