Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SMILE :)

Θυμήθηκα σήμερα τα σχολικά μου χρόνια...  όπου έβρισκα κενό στο εξώφυλλο του βιβλίου ή του τετραδίου σχεδίαζα το smile το θυμάστε?
 Δεν ξέρω γιατί είχαμε κολλήσει έτσι τότε, παντός χαμογελούσαμε συνεχώς!

Ξέρω είναι δύσκολη εποχή και μας έχει κοπεί λίγο, παρόλαυτα θα σας θυμίσω ότι το χαμόγελο είναι θεραπευτικό και μεταδοτικό.
Βρήκα αντικείμενα που θα λειτουργούν ως υπενθύμιση ή αφύπνιση του χαμόγελου μας ;)

Γεμίστε τον καναπέ σας με μαξιλάρια smile :)

http://living-for-sophisticated-people.blogspot.com/2011/01/chic-life-maison-de-vacances.html


Βάλτε στην είσοδο του σπιτιού ,στην κλειδοθήκη, στην γκαρνταρόμπα,  ένα πινακάκι με το ανάλογο μήνυμα! θα σας γίνει έμφυτο.


www.pinterest.com/287855347

 Εφοδιαστείτε με τα ανάλογα σκευή για ένα happy πρωινό, ο αντρας σας δεν ξέρω αν θα το       προσέξει, στο παιδί σας σίγουρα θα αρέσει :)


www.pinterest.com/202154352

 
      Για το γραφείο σας βρήκα τα καλύτερα...vi.sualize.us

vi.sualize.uswww.pinterest.com/304737408

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.