Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

reCyCle ChRisTmAs 2

Από τι μπορείτε να φτιάξετε αυτό το chic δεντράκι?
Χρειάζεστε λίγο πιο χοντρό χαρτί για να στέκεται και ψαλιδάκι που κόβει ~ σγουρά!
Μια βελόνα πλεξίματος λεπτή για να τα σουβλίσετε ή
Μακετόχαρτο για να δημιουργήσετε κενά μεταξύ των χαρτιών.
Κόψτε ,λοιπόν τετράγωνα σε διαδοχικά από μεγάλα σε μικρά μεγέθη και σουβλίστε τα.
Στην κορυφή βάλτε μια μπαλίτσα ανάποδα ή ένα αστεράκι.
Μην πετάτε τα γυάλινα βαζάκια,κρατήστε τα!!!
Να φτιαξουμε αυτα τα υπέροχα, τύπου χιονομπαλες!
Κολλήστε στο καπακι κάποιο στολίδι ,δεντράκι,ή  κουκλάκι βάλτε μέσα  στο βάζο χιόνι,
κλείστε το βάζο και σφραγίστε το με σιλικόνη.

Για μην μείνουν και οι φίλοι  σας  παραπονεμένοι, φτιάξτε μια πολύ χαριτωμένη καρτούλα που μπορεί να δημιουργηθεί με λωρίδες χάρτινες,μπαλίτσες και ακόμα και γράμματα απο περιοδικά για ευχές!.
Θα το εκτιμήσουν!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.