Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Baby RoOm It'S a GirL :)

Το σημερινό θέμα είναι για τις μαμάδες που έχουν κοριτσάκια
και δεν θέλουν τα ροζ και τα συνηθισμένα κοριτσίστικα αντικείμενα,
έκανα λοιπόν,μια μικρή έρευνα...
με διάφορες προτάσεις έτσι για να ξεφύγουν από τα τετριμμένα.Αυτό το στυλ σε γκρι του πάγου με ασπρόμαυρο χαλί ζεμπρε - ασπρόμαυρα σεντόνια
 και ψαγμένα αξεσουάρ νομίζω ανήκει στην κατηγορία
 των κουλτουρε μαμάδων...very good
Όι αποχρώσεις του γκρι είναι ότι πρέπει για αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν το φύλο  του μωρού,οπως γκρι ανοιχτό στους τοίχους με γκρι κρεββατακι και πουφ (πλεκτό)
-μην το παρακάνετε όμως και γκριζάρετε τελείως το δωμάτιο του μωρού- .

Δώστε έμφαση στο δωμάτιο με κάποιο φωτιστικό,μαξιλάρι,αξεσουάρ.
Επιλέξτε άσπρο+κίτρινο κλινοσκεπάσμα  & κουρτίνα και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα για πιο μοντέρνες μαμάδες.


Source: olliella.com via Tina on Pinterest

Αυτές τις πολυθρόνες θηλασμού τις έχω ερωτευτεί!
Είναι τόσο chic δένουν με όλα τα στυλ.Δεν είναι υπέροχοι οι κύκνοι και ο πελαργός, μα τι πιο ωραίο θέμα για κοριτσάκια...

και τέλος για τις  πιο απαιτητικές μαμάδες συνδυασμός σε πουά κόκκινο με πουά καφέ(κουρτίνες,κλινοσκεπάσματα,μαξιλαράκια)
& αυτά τα υπέροχα μανιτάρια για θέμα και το δωμάτιο του μωρού θα βγει πανέμορφο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.