Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ChRiStMas TaBLe

Μιας και αρχίζουμε και μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές ας πάρουμε μερικές ιδέες για το πως θα στολίσουμε το τραπέζι μας και φέτος.
Όπως και να είναι η διάθεση σας βάλτε χρώματα ζωηρά και έντονες αντιθέσεις.


Source: bhg.com via Tina on Pinterest


Μ' αρέσει αυτός ο συνδυασμός πράσινου με ριγέ κόκκινο, δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση και μοντέρνα αίσθηση στο τραπέζι, θα έλεγα ότι θα ταίριαζε σε ένα νέο ζευγάρι.


Source: bhg.com via Tina on Pinterest


Ο πιο εύκολος τρόπος να στολίσετε το τραπέζι σας!
Πάρτε  μικρές μπάλες που δεν θα βάλετε στο δέντρο και γεμίστε γυάλινα μπολ και ποτήρια σαμπάνιας, τοποθετήστε τα πάνω σε λευκή πιατέλα η φοντανιέρα.Θα ζωντανέψει το τραπέζι σας!

Η άσπρο-κόκκινη καρό πετσέτα πάντα εντυπωσιάζει τα Χριστούγεννα,
δέστε την με κόκκινη κορδέλα και κανελες και σίγουρα θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα και την καρδιά των καλεσμένων σας!


Στολίστε έξυπνα και γρήγορα το τραπέζι.
 Διασκεδάστε το, στολιστε τα πιάτα, δέστε τις πετσέτες, βάλτε ονόματα, δώστε την χάρη και την προσωπική σας νότα, εξάλλου δεν μας δίνετε η ευκαιρία να το κάνουμε συχνα .


Καλή ψυχολογική προετοιμασία! :)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.