Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ChRiStMaS PaPeR DeCoR

ΕτΟιΜαΣτΕίΤε...
θα χρειαστείτε:
  • Χάρακα
  • Συρραπτικό(μεσαίο)
  • κανσον-λωρίδες-ή κόψτε παλιές χάρτινες σακούλες-
  • κοπίδι και κλωστή
  • Διακορευτή 
Παρατηρήστε τις χάρτινες λωρίδες,
 η κεντρική καφέ(10-11 cm) καθορίζει το ύψος της χάρτινης κατασκευής.
Κόψτε τις  χρυσές λωρίδες 4 cm μεγαλύτερες από την κεντρική
τις ανοιχτόχρωμες 8 cm μεγαλύτερες από την κεντρική
και τις εξωτερικές καφέ 4 cm μεγαλύτερες από τις ανοιχτόχρωμες.
Τοποθετήστε τις με την σειρά που βλέπετε στην εικόνα την μια πάνω στην άλλη,ενώστε τις κορυφές της μία πλευράς και σύρραψτε, αντίστοιχα ενώστε τις κορυφές της άλλης πλευράς και σύρραψτε.
Πάρτε διακορευτή και τρυπήστε την μία άκρη, περάστε κλωστή στο ύψος που θέλετε να κρεμάστε το χάρτινο στολίδι.
Και καμαρώστε!Για να πρωτοτυπήσετε φέτος κρεμάστε τα χάρτινα στολίδια πάνω από την τραπεζαρία , ή σε μια γωνία πάνω από κάποιο επιπλάκι.και τα Μονόχρωμα είναι εντυπωσιακά.!
Δημιουργήστε με αγάπη και χαμόγελο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.