Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ι ♥ MY PILLOW


Έχει σημασία ότι κάνουμε να το κάνουμε με αγάπη,το ξεχνάμε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι και λειτουργούμε μηχανικά και με έντονο στρες.

Εμένα,μου χτύπησε καμπανάκι στα αυτιά μου μόλις άκουσα αυτήν την λέξη από ένα 4χρονο αγόρι που με ρώτησε "εσύ αγαπάς το μαξιλάρι σου?" και του απάντησα με απορία "ναι, αφού με αυτό κοιμάμαι" και μου συνέχισε "να  αγαπάς τα πάντα ακόμα και το μαξιλάρι σου".

Φυσικά, δεν είχα τι άλλο να πω αφού με αποστόμωσε υπενθυμίζοντας μου πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούμε με αγάπη.http://www.maisondevacances.com/V0_en.html


http://www.maisondevacances.com/V0_en.html


Φτιάξτε τον χώρο σας με αγάπη, μην αφήνετε το στρες να σας κυριεύει, μονο μπερδέματα και λάθος αποφάσεις θα μας σας φέρει.
Φτιάξτε ένα ζεστό και φιλικό σαλόνι, μια πρακτική και ευδιάθετη κουζίνα, ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο, ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο και ένα δροσερό και φρέσκο μπάνιο.


Vitra, milano 2010
Ένα σπίτι φτιαγμένο με αγάπη το ζεις ποιοτικά και ευχαριστιέσαι τις στιγμές του ξεχνώντας την ρουτίνα της καθημερινότητας.

"Πρέπει να βάλουμε βιτρίνα στην γωνία",
"πρέπει να βάλουμε τραπεζαρία  στο σαλόνι -μα δεν χωράει-"

Αφήστε ελεύθερο τον ευατο σας, βγάλτε τα μην και τα πρέπει των γονιών σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.