Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αχ...morosoooo


Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου έχουν κλέψει την καρδιά όλα  τα έπιπλα της MOROSO, απλώς τα κοιτώ και μου φτιάχνουν την διάθεση!
Ο καθένας με την τρέλα του ε?

Θαυμάζω αυτήν την εταιρεία με τον τρόπο που διοχετεύουν τους designers ,όπου η συνεργασία τους φαίνεται στο αποτέλεσμα, εκεί βλέπετε ...στο εξωτερικό δεν απαξιώνουν τα επαγγέλματα ....anyway...θέλω να σας δείξω μια σειρά της αγαπημένης μου εταιρείας όπου προσωπικά κάθομαι και την χαζεύω ....


www.moroso.it

Μια αρκεί για να φτιάξεις μια ζεστή γωνιά διαβάσματος και χαλάρωσης με africa θέμα !Βιβλιαράκι, και ένα πουφ  κύβο...super!
www.moroso.it


Αυτό το sushi σου έρχεται να το φας ..συνοδεύει άψογα το καναπέ και ειναι πολυ αναπαυτικό για πουφ....
www.moroso.it
                                                      Κοιτάξτε τι ωραία ''έδεσε'' σε αυτό το σαλόνι! 
   
www.stinteriordesign.gr/


Moroso μπορείτε να απολαύσετε
στο

Σχόλια

  1. Είναι όντως καταπληκτικά!οι κύβοι είναι καθίσματα η απλά διακοσμητικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.