Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BaBy RoOm! ItS a BoY :)

H κοιλίτσα φουσκωμένη...πλησιάζει η ώρα ... και η μανούλα αρχίζει τις ετοιμασίες!

Περνάει ώρες ατελείωτες στον υπολογιστή πριν πάρει τα πρησμένα ποδαράκια της,τις ορμόνες,την μαμά, την πεθερά και τελικά βγουν στα μαγαζιά για αγορές.
Γιαυτό ,λοιπόν προτείνω διάφορα θέματα που ίσως βοηθήσουν κάποιες μανούλες που είναι ακόμα σε αναζήτηση.

Έχετε στο μυαλό σας πριν ξεκινήσετε, ότι ένα βρεφικό δωμάτιο χρειάζεται:

1. Απαλά χρώματα για να επιτρέπει στο παιδί να ηρεμεί, ιδίως την ώρα του ύπνου.

2. Τα έντονα παιχνιδιάρικα σύμβολα να χρησιμοποιηθούν με μέτρο.

3.Οι κουρτίνες και τα κλινοσκεπάσματα σε απαλά χρώματα, τα τεράστια ζώα ,κινούμενα σχέδια δεν βοηθούν τα νευρικά και υπερκινητικά παιδιά να ηρεμήσουν.

4.Βάλτε έντονα χρώματα σε διακοσμητικά μαξιλάρια,

κουτιά ή κρεμαστρακι, ρολόι τοίχου,στις κορνίζες για να ολοκληρώσετε και να προσδιορίσετε το ύφος και το θέμα του δωματίου.<><><><> <><><><> <><><><> <><>
www.stinteriordesign.gr


                                Το σημερινό θέμα ...."αστεράκι" ή "captain america".

Χρώμα τοίχου: γαλάζιο απαλό! ή απόχρωση του μπεζ καφέ!


Έπιπλα  STOKKE σε γκρι απόχρωση!
Χαλάκι με αστεράκια, κλινοσκεπάσματα σε καφέ ,ριγέ άσπρο γκρι,γαλάζιο ,ψάθινα καλάθια σε αυτό το τέλειο τιρκουαζ ,σκυλάκι,ελεφαντάκι Zara home.

Κουνουπιέρα ,φωτιστικό νυχτός IKEA.
Μαξιλάρια σε μπλε,κόκκινο,άσπρο Babyface Designs.

Για να συνθέσετε το δωμάτιο των ονείρων σας, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να είναι όλα σετ και το ίδιο χρώμα, κινηθείτε με ουδέτερα χρώματα σαν βάση και δώστε έντονες χαρούμενες πινελιές !
                                                        Καλή προετοιμασία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.