Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως να ''καθαρίσετε''τον χώρο σας.


Επειδή ήρθε η εποχή να μιλήσουμε ανοιχτά για ενέργειες χωρίς ταμπού πια και ειρωνείες,
όλοι μπορούμε λίγο πολύ να ξεχωρίσουμε τις αρνητικές από τις θετικές(σκέψεις-ανθρώπους που τις κουβαλάνε, αντικείμενα κ.τ.λ.π)
Αν θέλετε λοιπόν να ανανεώσετε το χώρο σας μαζί και την διάθεση σας κάντε τα παρακάτω πιστέψτε με θα πιάσει!Τουλάχιστον η διάθεσή σας ,επομένως και η ενέργεια ;)

1.Να εξαερίζεται καλά τους χώρους του σπιτιού σας,ή της επιχείρησής σας.

2.Να φωτίζεται τους χώρους  καλά (  θα μου πείτε για την ΔΕΗ ...)για λίγο στα δωμάτια που κακώς δεν χρησιμοποιείται. Ενεργοποιείται ο κάθε χώρος.

3.Κάψετε αποξηραμένο φασκόμηλο (αυτό είναι το αγαπημένο μου..χιχιχι....)ή βάλτε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο σε ένα ψεκαστήρα και ψεκαστε κάθε 1 του μηνός ή αρχή της εβδομάδας. ''καθαρίζει τον χώρο''απο κακές ενέργειες, και παράγει επωφελείς δονήσεις ....-Αποτελεσματικότατο-

4.Βάλτε σε μικρά δοχεία με νερό σε διάφορα σημεία του χώρου ,απορροφά την αρνητική ενέργεια το καλό μας το νεράκι μετά όμως πετάξτε το στην τουαλέτα- μην ποτίσετε τα λουλουδάκια-

5.Κεράκια,ατμόσφαιρα χαλαρή μουσική ακόμα και κλασσική -όπου ηρεμεί και τα άγρια ζώα-.

Όλα αυτά μπορείτε πολύ απλά να τα κάνετε όποτε νιώθετε ,''τσιτωμένοι'' ,πιεσμένοι,απογοητευμένοι και κυρίως εξαντλημένοι..........

Πηγή :το ελληνικό φενγκ σουι,Ελένη Καίρη.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

HBH cAfE iN GlaMoHoLiC :)

Η χαρά μας σήμερα δεν περιγράφεται!  Δημοσιεύτηκε σε ένα περιοδικό το Ηβη cafe που σχεδιάσαμε με αγάπη και άνοιξε τον Μάρτιο στην πλατεία των Εξαρχείων, φυσικά όταν ασχολείσαι με σχεδιασμό και ότι αφορά την τέχνη είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η εργασία σου. Είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες σου με ελπίδα!
Στο θέμα μας...
Η δημοσίευση έγινε στο http://www.glamoholic.com/


Ένα πολύ ωραίο άρθρο από τον Hovannez Ioannis Rafaelian
η φωτογραφιση  έγινε απο τον Γιάννη Σταυρινάκη.

ΧρΩμαΤοΘεΡαΠεΙα-ΚιΤριΝο

Σήμερα θα σας αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά  των χρωμάτων που επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία μας. Παρατηρήστε ότι ανά καιρούς αναζητάτε διαφορετικά χρώματα για το χώρο σας. 
Ίσως η περίοδος που περνάτε είτε σωματικά ,είτε ψυχολογικά σας κάνει να έχετε μια έντονη επιθυμία για ένα ή περισσότερα χρώματα στην ζωή σας αρά και στο περιβάλλον σας. Φυσικά, ένα μονό χρώμα στο χώρο δεν δίνει και το τελικό αποτέλεσμα,το σύνολο είναι που μετράει. Εννοώντας ότι και τα υλικά δίνουν χρώμα στο χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως,  είναι η αναλογία των χρωμάτων  και ο συνδυασμός αυτών. Οι περισσότεροι όταν επιλέγουν μόνοι τους χωρίς βοήθεια ειδικού, συνήθως την πατάνε στην ποσοτική αναλογία των χρωμάτων που βάζουν στο χώρο τους & στα έπιπλα τους, με αποτέλεσμα να μην τους ικανοποιεί το ίδιο τους το σπίτι.. Στην καθημερινότητα τους έχουν εκνευρισμό ή παραπάνω εγωισμό - αν για παράδειγμα έχουν επιλέξει σκούρο καφέ σε όλα τα έπιπλα-ακόμα και η τάση να μην χρησιμοποιούν κάποιους χώρους χωρίς να έχουν καταλάβει το λ…

θετική ενέργεια χωρου.TIP#1

Δείτε πως μετατρέψαμε έναν άχρηστο μέχρι τώρα χώρο σε γραφείο και σε χώρο μελέτης!  Χρησιμοποιειστε  όλους τους χώρους σωστά!! Κινήστε θετικά την ενέργεια στον χώρο σας. 'Όλοι οι χώροι να έχουν μια χρήση.